Flanderijn Trainingen

Houdt u zich bezig met debiteurenbewaking, incasso of creditmanagement? Vindt u opleiding en ontwikkeling belangrijk? Kies dan voor onze trainingen! Flanderijn Trainingen is gespecialiseerd in incassotrainingen die zich richten op alle aspecten van dit vakgebied.
Bekijk het uitgebreide trainingsaanbod.

Voor (kandidaat)- gerechtsdeurwaarders zijn er de permanente educatietrainingen.
Belangrijk voor de verplichte KBvG-punten maar nog belangrijker voor uw ontwikkeling! Op deze training zijn ook ervaren incassomedewerkers en juristen welkom.

Voor beschermingbewindvoerders, Wsnp- bewindvoerders en schuldhulpverleners verzorgen wij ook permanente educatietrainingen. Aan deze trainingen zijn Pbi-, Wsnp- en Kiwa punten en NBPB lesuren toegekend. Houd uw kennis op peil en behaal daarmee uw punten met deze doelgerichte en zeer leerzame trainingen.

Heeft u meer behoefte aan een maatwerk- en/of incompanytraining dan komt één van onze adviseurs graag bij u langs. Wij verzorgen een passend voorstel. U kunt ook kiezen voor coaching om zo uw vaardigheden en kwaliteiten  of die van uw medewerkers verder te ontwikkelen en/of bij te sturen.

In onze trainingen neemt u op een snelle en effectieve manier kennis van onze uitgebreide ervaring in de incassopraktijk. Een bewezen combinatie van theorie en praktijk zorgt voor professionele groei daarmee betere resultaten voor uw organisatie! Al deze trainingen bieden wij aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Heeft u een vraag?

Bel: 088 - 209 2513

Flanderijn Trainingen is maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar.