Wij zijn verhuisd naar Nassaustraat 37-41, 2000 Antwerpen. Tevens is ons nieuwe bankrekening nummer BE75 0689 4481 1551. Meer informatie vindt u hier

Nous avons déménagé à Nassaustraat 37-41, 2000 Anvers. En outre, notre nouveau numéro de compte bancaire est BE75 0689 4481 1551. Vous trouverez de plus amples informations ici

Diensten

Wij weten hoe vervelend het voor u als ondernemer is dat uw facturen onbetaald blijven. Schakel ons in om uw openstaande vorderingen te incasseren, zowel in binnen- als buitenland. Dankzij haar wereldwijd netwerk van partners kan Flanderijn Incasso het complete incasso­traject uitvoeren, voor zowel uw nationale als internationale vorderingen, van debiteuren­beheer tot de tenuitvoer­legging van vonnissen. Met één aanspreekpunt, ongeacht in welk stadium van het incasso­proces uw vorderingen zich bevinden.

Onze incassodiensten

Pre-incasso

Soms helpt een duwtje in de rug. Bijvoorbeeld een waarschuwende brief, e-mail of telefoontje dat een vordering uit handen gegeven zal worden wanneer er niet tijdig wordt betaald. In consumenten­zaken moet deze brief aan allerlei wettelijke eisen voldoen. Daar helpen wij u graag bij!

  • Gemakkelijk en laagdrempelig
  • De betaling wordt direct gedaan op uw rekening
  • Geen extra kosten voor uw klant

Naar pre-incasso

Minnelijke incasso

Soms helpen ook vriendelijke verzoeken niet en moet u de vordering ter incasso uit handen geven. We starten dan een minnelijke incasso­procedure. In dit traject benaderen wij uw klant schriftelijk, telefonisch en optioneel met een persoonlijk bezoek, echter nooit zonder uw akkoord. Doelstelling is de betaling van uw vordering, of ineens, of via een betalings­regeling. Zonder onnodige kosten!

  • Persoonlijk contact staat voorop
  • Oplossingsgerichte aanpak
  • 70% van de vorderingen wordt minnelijk betaald

Naar minnelijke incasso

Gerechtelijke incasso

Betaalt uw klant nog steeds niet na het minnelijke incasso­traject? Dan kunnen wij in samenspraak met u een gerechtelijke incasso­procedure starten. In deze procedure verzoeken wij de rechter uw klant tot betaling van de vordering te veroordelen. Met de uitspraak kunnen wij betaling afdwingen, bijvoorbeeld door beslag­legging op het inkomen of andere vermogens­bestanddelen. Ook in dit traject staat bij Flanderijn Incasso het voorkomen van onnodige kosten voorop.

  • Naadloze overgang van minnelijk naar gerechtelijk
  • Geen verhaal? Geen procedure!
  • Geen nodeloze kosten

Naar gerechtelijke incasso

Maatwerkoplossingen

Bij Flanderijn Incasso begrijpen we dat geen vordering hetzelfde is.  Daarom bieden wij een op maat gesneden strategie en uitvoering. U kunt daarbij rekenen op alle kennis en ervaring die onze medewerkers in huis hebben. Wij denken namelijk oplossingen. Niet alleen in uw richting maar ook in die van schuldenaren. Samen lossen we het op!

 

Bekijk maatwerkoplossingen

Samenwerkingsverbanden

Flanderijn Incasso doet méér dan alleen diensten leveren op het gebied van incasso en gerechtsdeurwaarders. Hierbij werken wij samen met partijen die in de top van de creditmanagementmarkt opereren. Met deze samenwerkings­verbanden versterken we onze dienstverlening. Zo stellen we onze back­office beschikbaar voor o.a. verzekeraars, makelaars/ tussenpersonen, leasemaatschappijen en bewaken wij de financiële en maatschappelijke belangen van partijen.

Bekijk samenwerkingsverbanden

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten
Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact