Let op: op donderdag 13 mei zijn onze kantoren gesloten in verband met Hemelvaart.

Vaardigheidstrainingen

Tijdens onze trainingen staat de praktijk altijd centraal. Vanuit een theoretisch vertrekpunt wordt direct de vertaling gemaakt naar de praktijk. De door u ingebrachte situaties en casussen vormen de leidraad van de training. 

We oefenen regelmatig door middel van rollenspellen, dit doen we met behulp van professionele acteurs. U leert hiermee bestaande problematiek vanuit een andere invalshoek te bekijken. De door ons aangereikte vaardigheden kunt u daardoor direct toepassen. Het resultaat:

  • u voert kortere en effectievere gesprekken;
  • u incasseert meer;
  • u haalt meer informatie boven water;
  • u hebt meer plezier in gesprekken met debiteuren.

TRAINING

Verantwoordelijk Incasseren

Problematische schulden horen niet thuis in onze samenleving. Burgers met schulden aan overheden en bedrijven krijgen in toenemende mate aandacht in de politiek en in de media. Het dilemma is helder; de schuld moet betaald worden én tegelijk moet het probleem op tafel komen en moet gewerkt worden aan een structurele oplossing. Zowel de overheid als de samenleving vragen bij incasso en invordering om een andere benadering in de aanpak van burgers en klanten met schulden. Onze unieke benadering heet Verantwoordelijk Incasseren.

In de Training Verantwoordelijk Incasseren werken invorderaars en debiteurenbeheerders aan een andere, bredere mindset en leren bijzondere, op NLP gebaseerde, oplossingsgerichte gesprekstechnieken.

Bekijk training
Startdata

Alle vaardigheidstrainingen van Flanderijn

Filter opleidingen
Er zijn trainingen gevonden met uw selectie:
Sorteren op:

Vraag over een training?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

Ga naar contact

over Vaardigheidstrainingen

Bij een vaardigheidstraining ontwikkelt u verschillende sociale vaardigheden waarin u leert omgaan met uiteenlopende situaties. Vaardigheden zoals luisteren, omgaan met kritiek en het aangeven van uw grenzen, vormen de basis van goed contact met anderen én uzelf. Als bepaalde (sociale)  vaardigheden ontbreken, dan kan het contact met mensen om u heen soms lastig verlopen. Een vaardigheidstraining kan uitkomst bieden en ervoor zorgen dat u de controle  over de situatie behoudt.
 

Vaardigheidstrainingen aanbod

 

Incompany vaardigheidstrainingen 

Alle onze vaardigheidstrainingen worden ook incompany bij u op locatie verzorgd. Dit kan op nagenoeg iedere gewenste locatie op de wijze die voor u en uw collega het beste uitkomt. Een incompany vaardigheidstraining biedt vele voordelen:

  • De cursusinhoud is flexibel en kan desgewenst voor uw organisatie op maat worden gemaakt.
  • U bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
  • U bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
  • Alle de deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van deelname.
  • Een incompany cursus is al snel goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan cursussen met een open inschrijving.

 

Maatwerk vaardigheidstrainingen

Met maatwerk vaardigheidstrainingen van Flanderijn Trainingen koppelt u effectieve ontwikkeling van medewerkers aan uw organisatiedoelstellingen.  In uw maatwerktraining richten we ons bijvoorbeeld op het professionaliseren van uw medewerkers, het naar een hoger niveau brengen van bepaalde functiegroepen, het binden en boeien van medewerkers, of welke opleidingsdoelstelling u dan ook wenst. Een maatwerk vaardigheidstraining kan uiteraard worden gecombineerd  met een incompany training.