Let op: op donderdag 13 mei zijn onze kantoren gesloten in verband met Hemelvaart.

Incassomedewerkers

Bent u een ervaren of een startend incassomedewerker werkzaam op de afdeling debiteurenbeheer? Dan is het belangrijk om uw kennis op verschillende gebieden op peil te krijgen en te houden!

Onze trainingen zijn zo ingericht dat deze zijn te volgen voor mensen met en zonder incasso-ervaring. Doordat de trainingen interactief zijn, oefenen de deelnemers direct met de opgedane lesstof. Onze ervaringen wijzen uit dat door deze manier van lesgeven de stof beter wordt opgenomen en dat de deelnemers ook na verloop van tijd nog goed onder woorden kunnen brengen wat zij hebben geleerd. Verder zullen de trainers altijd de theorie vertalen naar de dagelijkse praktijk, zodat snel inzichtelijk voor u wordt hoe u zelf de lesstof kunt toepassen in uw werkzaamheden. Tenslotte is er gedurende trainingen altijd aandacht voor uw vragen, waardoor deze niet onbeantwoord zullen blijven.

Wanneer u onze trainingen voor  incassomedewerkers volgt, zult u uw kennis binnen korte termijn vergroten en opfrissen!

TRAINING

Verantwoordelijk Incasseren

Problematische schulden horen niet thuis in onze samenleving. Burgers met schulden aan overheden en bedrijven krijgen in toenemende mate aandacht in de politiek en in de media. Het dilemma is helder; de schuld moet betaald worden én tegelijk moet het probleem op tafel komen en moet gewerkt worden aan een structurele oplossing. Zowel de overheid als de samenleving vragen bij incasso en invordering om een andere benadering in de aanpak van burgers en klanten met schulden. Onze unieke benadering heet Verantwoordelijk Incasseren.

In de Training Verantwoordelijk Incasseren werken invorderaars en debiteurenbeheerders aan een andere, bredere mindset en leren bijzondere, op NLP gebaseerde, oplossingsgerichte gesprekstechnieken.

Bekijk training
Startdata

Trainingen voor incassomedewerkers

Filter opleidingen
Er zijn trainingen gevonden met uw selectie:
Sorteren op:

Vraag over een training?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

Ga naar contact