Let op: op donderdag 13 mei zijn onze kantoren gesloten in verband met Hemelvaart.

Schuldhulpverleners

De schuldhulpverlener is binnen een schuldhulp­verlenings­organisatie hét aanspreekpunt voor de klant. De schuldhulp­verlener registreert de aanvraag, helpt de schuldenaar met behulp van diverse tools en verleent nazorg. Hij/zij heeft een belangrijke rol die een behoorlijke kennis van zaken vergt. 

Het onderhouden van de vakbekwaamheid is belangrijk:. Als wet- en/of regelgevingen veranderen is het, mede in het belang van de klanten, zaak dat de schuldhulpverlener zoveel mogelijk op de hoogte is van deze wijzigingen. Een gecertificeerd schuldhulpverlener dient zijn/haar vakbekwaamheid op peil te houden door bijvoorbeeld het volgen van trainingen. Het jaarlijks behalen van PE-punten is bij KIWA een verplichting om het persoonscertificaat geldig te houden. In het kader van de permanente educatie biedt Flanderijn Trainingen meerdere kennis- en vaardigheidstrainingen aan die geaccrediteerd zijn door de NBPB, BPBI, Bureau Wsnp, VeWeVe en natuurlijk KIWA. 

TRAINING

Uw klant failliet

Vraagt u zelf wel eens het faillissement van uw klant aan? Of laten andere schuldeisers uw klant wel eens failliet verklaren? Wilt u weten wat u dan moet of kunt doen en zijn er nog verdere mogelijkheden tot incasso van uw vordering? Dan is deze training geschikt voor u!

Bekijk training
Startdata

Trainingen voor schuldhulpverleners

Filter opleidingen
Er zijn trainingen gevonden met uw selectie:
Sorteren op:

Vraag over een training?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

Ga naar contact