Wij zijn verhuisd naar Nassaustraat 37-41, 2000 Antwerpen. Tevens is ons nieuwe bankrekening nummer BE75 0689 4481 1551. Meer informatie vindt u hier

Nous avons déménagé à Nassaustraat 37-41, 2000 Anvers. En outre, notre nouveau numéro de compte bancaire est BE75 0689 4481 1551. Vous trouverez de plus amples informations ici

Client Control

Client Control is een unieke samenwerking tussen incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn en Career Control, die marktleider is op het gebied van detachering binnen de creditmanagement­sector. Client Control kan het totale inningsproces voor u uit handen nemen dat vaak start met het versturen van de (digitale) factuur. Zij zetten de meest geavanceerde techniek in, in combinatie met de juiste professionals. Het resultaat is een verbetering van uw incassoresultaat, cashpositie én de klanttevredenheid.

Wel de lusten, niet de lasten
Client Control helpt u door uw debiteurenbeheer uit handen te nemen, geheel of gedeeltelijk. Denk hierbij aan klantacceptatie, facturatie en het verwerken van storneringen. Deze werkzaamheden voert Client Control op structurele basis uit of juist tijdelijk, bij u op locatie of bij Client Control: vrijwel alles is mogelijk. Want soms heeft u in bepaalde maanden behoefte aan extra personeel om ervoor te zorgen dat u op tijd wordt betaald. Met Client Control beschikt u altijd over medewerkers met de juiste expertise en focus, terwijl u zelf geen personeel in hoeft te huren. Als de drukke periode voorbij is, stelt Client Control de werkzaamheden weer naar beneden bij zodat u nooit teveel betaalt. Op deze manier hoeft u uw personeel niet extra te belasten en blijft er geen ander (belangrijk) werk liggen. 
 
De voordelen
Client Control is uiterst flexibel en schakelt snel. Ze werken uit uw naam en behandelen uw klanten met de grootste zorg. De werktijden zijn ruim en native speakers in maar liefst elf talen staan uw klanten in hun eigen taal te woord. Zo biedt Client Control altijd een oplossing die past bij uw organisatie en behoeften. Ondertussen kunt u zich richten op de core business van uw bedrijf: het bedienen van uw klant.

Wat kost dit?
De kosten bij Client Control zijn helder en zullen nooit een verrassing zijn voor u. Vaak kan dit al vanaf een paar honderd euro per maand. Omdat u alleen voor de daadwerkelijk geleverde dienst betaalt, bespaart u bovendien eenvoudig op de kosten. Vooraf wordt een tarief afgesproken voor de werkzaamheden. Dit kan zijn per factuur, per klant of een voor een vast bedrag per maand. Om een eerste indruk te krijgen van deze kosten, kunt u hier een globale berekening maken. Ga eens na hoeveel tijd u of uw collega's besteden aan de administratieve handelingen om uw facturen alsnog betaald te krijgen. Dit kan efficiënter en daarmee goedkoper!

Lukt het Client Control niet in de debiteurenbeheerfase om uw vordering te innen? Dan zorgen zij voor een vlekkeloze overdracht naar Flanderijn terwijl Client Control uw eerste aanspreekpunt blijft.

Voor meer informatie bezoekt u de website van Client Control.