Let op: Er worden valse berichten verstuurd uit naam van Flanderijn. Twijfelt u aan een bericht dat u van Flanderijn heeft ontvangen? Neem dan contact op via 03 289 14 90

Werken bij Flanderijn

Flanderijn is een van de grootste incasso- en gerechts­deurwaarders­organisaties van Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht uiteindelijk tot betere resultaten leidt. Daarom  kiezen wij voor een oplossings­gerichte aanpak waarbij persoonlijk contact voorop staat.

Flanderijn als werkgever

Met ruim 600 collega’s werken we eraan om in schuldsituaties zowel de schuldeiser als schuldenaar zo goed mogelijk te helpen. Want het gaat om geld, maar óók om mensen. Dat maakt werken bij Flanderijn veelzijdig en uitdagend. Ben jij de deskundige professional die ervoor zorgt dat een woningverhuurder nog een huis durft te verhuren? Dankzij jou kan de verhuurder er immers vanuit gaan dat voor de woning wordt betaald. Samen zorgen we ervoor dat afspraken worden nagekomen.

Bekijk vacatures

Opleiding en carrière

Werken bij Flanderijn betekent een informele sfeer, veelzijdig werk en mogelijkheden tot een mooie carrière. Daarnaast biedt Flanderijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een groot aanbod aan opleidingen, zodat jij kan doorgroeien. 

Wat bieden wij?

Online solliciteren

Wil jij graag bij Flanderijn werken, maar zie je geen geschikte vacature? Vul dan  het online open sollicitatieformulier in. Vergeet niet om je CV en motivatiebrief te uploaden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Open sollicitatie