Wij zijn verhuisd naar Nassaustraat 37-41, 2000 Antwerpen. Tevens is ons nieuwe bankrekening nummer BE75 0689 4481 1551. Meer informatie vindt u hier

Nous avons déménagé à Nassaustraat 37-41, 2000 Anvers. En outre, notre nouveau numéro de compte bancaire est BE75 0689 4481 1551. Vous trouverez de plus amples informations ici

Samenwerkingsverbanden

Flanderijn doet méér dan alleen diensten leveren op het gebied van incasso en gerechtsdeurwaarders. Wij bundelen onze krachten met partijen die in de top van de creditmanagementmarkt opereren, zodat we ú zo efficiënt mogelijk werk uit handen nemen.

Client Control

Client Control kan het totale inningsproces voor u uit handen nemen dat vaak start met het digitaal versturen van de factuur. Met Client Control beschikt u altijd over medewerkers met de juiste expertise en focus, terwijl u zelf geen personeel in hoeft te huren.

Lees meer

Career Control

Career Control is dé intermediair voor banen in het credit­management.  Naast interim-, detachering- en werving– en selectiediensten, verzorgt Career Control eveneens uitgebreide outplacementtrajecten en bemiddeling voor interim medewerkers.

Lees meer

Onguard

Onguard is de afgelopen ruim 25 jaar uitgegroeid van een specialist in credit management software naar een marktleider in innovatieve oplossingen op het gebied van order to cash.Lees meer

Mercury

Mercury is een Nederlandse kredietverzekeraar op de Europese markt.  Dankzij de samenwerking met Flanderijn krijgen klanten van Mercury een effectievere incasso van hun debiteuren en daarmee een beter profiel van risicoacceptatie.

Lees meer

My Financial Support

My Financial Support verzorgt een vroegtijdig interventie- en regietraject dat moet voorkomen dat schuldenaren met bemiddelbare schulden in een minnelijk of wettelijk schuldhulp­verlenings­traject terecht komen.

Lees meer

Schuldzorg

Schuldzorg is intermediair tussen de schuldeiser en de schuldhulpverlenende instantie. Hiermee verloopt het administratieve proces vloeiend en snel zodat alle aandacht gegeven kan worden aan een oplossing van de schulden en gedragsverandering bij de schuldenaar.

Lees meer

CCN

Claims Corporate Network (CCN) is een zogeheten third party administration-bedrijf (TPA) dat zich bezighoudt met de afhandeling van schadeclaims voor onder meer verzekeraars, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders.

Lees meer