Wij zijn verhuisd naar Nassaustraat 37-41, 2000 Antwerpen. Tevens is ons nieuwe bankrekening nummer BE75 0689 4481 1551. Meer informatie vindt u hier

Nous avons déménagé à Nassaustraat 37-41, 2000 Anvers. En outre, notre nouveau numéro de compte bancaire est BE75 0689 4481 1551. Vous trouverez de plus amples informations ici

Betalen en regelen

Flanderijn Incasso incasseert voor een groot aantal bedrijven en organisaties openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, ambtelijk stuk of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een afbetalings­plan te treffen zonder dat de rechter wordt ingeschakeld. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen en regelen.

Betaal direct

Wilt u direct betalen? Dat kan via Mollie. Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat betalingen verzorgt voor ondernemingen, waaronder Flanderijn Incasso.

Betaal direct

Betaling in termijnen

Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een afbetalings­plan aan. Bij een afbetalings­plan maakt u afspraken over het in delen betalen van uw openstaande schuld.

Betaal in termijnen

Betaling uitstellen

Kunt u de schuld niet binnen de gestelde termijn betalen? Doe dan een verzoek om de gehele schuld eenmalig op een later moment te voldoen. 

Betaal op een later moment

Schuldoverzicht

Wilt u weten hoeveel uw openstaande schuld bij Flanderijn Incasso bedraagt? Vul dan het onderstaande formulier in en wij sturen u binnen 3 werkdagen een overzicht toe.

Overzicht opvragen

Machtiging van een derde

Wilt u graag dat iemand anders uw zaken regelt met Flanderijn Incasso? Of wilt u voor een ander een zaak met Flanderijn Incasso regelen? Dat kan door iemand anders te machtigen.

Iemand machtigen

Advies of bezwaar

Bent u het niet eens met de vordering of de hoogte van het bedrag? Bekijk wat uw mogelijkheden zijn.

Naar advies of bezwaar

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht van onze  veelgestelde vragen onderverdeeld in verschillende categorieën.

Naar veelgestelde vragen