Wij zijn verhuisd naar Nassaustraat 37-41, 2000 Antwerpen. Tevens is ons nieuwe bankrekening nummer BE75 0689 4481 1551. Meer informatie vindt u hier

Nous avons déménagé à Nassaustraat 37-41, 2000 Anvers. En outre, notre nouveau numéro de compte bancaire est BE75 0689 4481 1551. Vous trouverez de plus amples informations ici

Schulden en het coronavirus

Met alle maatregelen rondom het coronavirus zijn we in een uitzonderlijke en onzekere situatie beland. Hoewel de overheid er alles aan doet om de financiële gevolgen te beperken, zullen steeds meer bedrijven en burgers betalingsproblemen krijgen of zullen bestaande problemen groter worden.

Oplossing

Flanderijn wordt door bedrijven en organisaties ingeschakeld om vorderingen te incasseren. Dat doen we op een correcte en verantwoorde manier. We proberen altijd een passende oplossing te vinden. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke en financiële situatie. We slagen erin om heel veel schulden zonder tussenkomst van een rechtbank op te lossen.

Deze aanpak is nu belangrijker dan ooit. Samen met onze opdrachtgevers willen we voorkomen dat er door de coronacrisis ook een schuldencrisis ontstaat.

Hoe helpen we?

Zoals gezegd houden we altijd rekening met uw persoonlijke situatie. Heeft u door de coronacrisis inkomstenverlies? Dan helpt het ons wanneer u dit kunt aantonen met bewijsstukken. Bekijk de mogelijkheden waarop u kunt betalen en regelen.

Contact

Heeft u een verzoek van ons ontvangen om een schuld te betalen en lukt het u niet om dit binnen de gestelde termijn te doen? Kijk dan op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op. Samen met u vinden we de meest passende oplossing. Heeft u een regeling en kunt u die niet meer nakomen? Bel ons dan ook. Wij willen u heel graag helpen.

Betalen en regelen

Wilt u een schuld betalen, een afbetalingsplan treffen of een overzicht ontvangen? Op deze pagina vindt u de verschillende manieren waarop u kunt betalen en uw zaken kunt regelen.


Naar betalen en regelen

Opdrachtgevers

Wij weten hoe vervelend het voor u als ondernemer is dat uw facturen onbetaald blijven. Schakel ons in om uw openstaande vorderingen te incasseren.  De werkwijze van Flanderijn biedt voordelen in het hele traject

Naar opdrachtgevers