Wij zijn verhuisd naar Nassaustraat 37-41, 2000 Antwerpen. Tevens is ons nieuwe bankrekening nummer BE75 0689 4481 1551. Meer informatie vindt u hier

Nous avons déménagé à Nassaustraat 37-41, 2000 Anvers. En outre, notre nouveau numéro de compte bancaire est BE75 0689 4481 1551. Vous trouverez de plus amples informations ici

Maatwerkoplossingen

Een op maat gesneden aanpak, dat is wat Flanderijn Incasso garandeert. Er worden goede afspraken gemaakt over de te nemen stappen en passende communicatie met uw klant. Goed overleg is daarbij essentieel. De incasso­procedure is vaak zo complex dat standaard­oplossingen niet volstaan. Toch  kunnen de invorderingskosten laag worden gehouden voor zowel de opdrachtgever als voor de schuldenaar. Dat doen we door ons goed in de omstandigheden van de schuldenaar te verdiepen en dan de meest effectieve maatregelen te nemen.

Waarom kiezen voor Flanderijn Incasso?

Bij Flanderijn Incasso zijn uw dossiers in handen van professionals. Opdrachten zijn in beheer bij een vast team van incasso­medewerkers, een teammanager en/of kantoor­directeur verzorgt het relatiebeheer.

Flanderijn Incasso heeft een scherp oog voor de ontwikkeling en opleiding van de incasso­medewerkers. Dit is belangrijk om u goed te kunnen adviseren gedurende het gehele incasso­traject.

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten
Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact