Flanderijn wordt door bedrijven en organisaties ingeschakeld om vorderingen te incasseren. Dat doen we op een nette en verantwoorde manier.  Deze aanpak is nu belangrijker dan ooit.

Lees hier meer over hoe wij omgaan met schulden en het  coronavirus. 

Credit Checks

Nieuwe klanten kent u niet. U weet niet of ze hun rekening zullen betalen. Met de juiste informatie vooraf kunt u dit risico aanzienlijk verlagen. Zo voorkomt u wanbetaling.

Verkrijg inzicht in uw klantenbestand

Wij kunnen u adviseren over diverse oplossingen om de risico's op wanbetaling inzichtelijk te maken. Zo kan er een risicoprofiel worden opgesteld, waarbij u zelf kunt aangeven welke gegevens u gecontroleerd wilt hebben. Op deze manier krijgt u snel inzicht in de kredietwaardigheid van uw klanten. Dit vermindert de kans op fraude en zorgt voor optimale klantacceptatie. Het resultaat is dat u de juiste beslissingen neemt waardoor u dit direct terugziet in uw winst.


Nu checken

Meer informatie

Het opvragen van de gewenste informatie is eenvoudig en kunt u zelf online vanaf uw computer doen. Voor het benaderen van de online applicatie, beheerd door Focum, dient u eerst een gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen. Voor inloggegevens, tarieven en nadere informatie kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 03 289 14 90.

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten
Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact