Wij zijn verhuisd naar Nassaustraat 37-41, 2000 Antwerpen. Tevens is ons nieuwe bankrekening nummer BE75 0689 4481 1551. Meer informatie vindt u hier

Nous avons déménagé à Nassaustraat 37-41, 2000 Anvers. En outre, notre nouveau numéro de compte bancaire est BE75 0689 4481 1551. Vous trouverez de plus amples informations ici

Opleiding en carrière

Werken bij Flanderijn betekent een informele sfeer, veelzijdig werk en mogelijkheden tot een mooie carrière. Daarnaast biedt Flanderijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een groot aanbod aan opleidingen, zodat jij kan doorgroeien. 

Informele sfeer
Of het nu gaat om grote bedragen of kleine: incassowerk is mensenwerk. Om anderen te kunnen helpen moet je jezelf prettig voelen, dus is onze werksfeer informeel, collegiaal en ongedwongen. Buiten werktijden worden er de nodige activiteiten (zoals een sportdag en Sinterklaasfeest) georganiseerd. Hierdoor kunnen de medewerkers van de verschillende vestigingen elkaar beter leren kennen.

Veelzijdig werk
Wij helpen onze opdrachtgevers hun vorderingen te innen. En we helpen mensen met schulden om een oplossing te vinden. Het liefst met zo min mogelijk problemen en zo laag mogelijke kosten. Daarbij richten we ons op de hele incassoketen: van debiteurenbeheer en preventie tot aan de tenuitvoerlegging van vonnissen. Dat is veelzijdig en uitdagend werk, waarbij de belangen groot zijn en de lat hoog ligt. Het werk is ook afwisselend: elke dag biedt weer nieuwe uitdagingen en kansen.

In onze organisatie werken mensen uit verschillende disciplines vaak samen aan een dossier. Teamwork is dus belangrijk. Wij hechten daarom sterk aan een goede collegiale sfeer en informele cultuur. Denk jij dat je in ons team past? Solliciteer direct online.

Opleiding en ontplooiing
Jij helpt onze klanten, Flanderijn doet graag iets terug. Je krijgt in onze organisatie de mogelijkheid om te leren en te groeien. Dat komt door onze brede dienstverlening en de specifieke kennis die daarbij komt kijken. Wie door wil groeien, kan op onze ondersteuning rekenen.

De specialistische activiteiten van ons bedrijf vragen om specifieke kennis en vaardigheden. Vaak moeten mensen zich die nog eigen maken voor ze bij ons aan de slag gaan. Zodra je bij ons in dienst treedt, krijg je een introductiecursus. Vervolgopleidingen worden afgestemd op je functie en kennisniveau. Training en opleiding vormt de rode draad tijdens je werkzaamheden bij Flanderijn. Het aanbod aan trainingen is breed: van communicatietrainingen en juridische opleidingen tot aan klantgerichte trainingen. Ze worden verzorgd door ons eigen opleidingsinstituut Flanderijn Trainingen. Meer weten?

Bekijk trainingsmogelijkheden

Doorgroeimogelijkheden
 

We zijn een groeiende organisatie met een duidelijke visie. Wie bijdraagt aan de verwezenlijking daarvan kan snel groeien. Welke kant je ook op wilt en hoe groot je ambitie ook is, bij ons krijg je er de ruimte voor.

Secundaire arbeids­voorwaarden

Naast een goede werksfeer, interessante collega's en een uitdagende functie in een succesvol bedrijf bieden we je prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je onder meer een premievrij pensioen en een dertiende maand.

Online solliciteren

Heb jij een vacature bij Flanderijn gezien waar je enthousiast van wordt? Je solliciteert snel en eenvoudig door ons online sollicitatieformulier in te vullen. Vergeet niet om je CV en motivatiebrief te uploaden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Solliciteer nu